[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
www.w2kcs.ro/Forum » ...:::Cs.W2kCs.Ro:::... » Regulament Server » Regulament Server
Regulament Server
GhostRiderData: Luni, 27/Iun/2016, 12:36:32 | Mesaj # 1
La multi ANI Ghost !!!
Grup: Administrator
Mesaje: 17
« »
Aveţi Se încarcă ...
Status: Offline
Regulament Server W2k

Admini/Jucatori

1. Accesele sunt personale iar utilizarea acestora de catre alte persoane indiferent de motiv va atrage de la sine pierderea accesului definitiv.

2. Sunt interzise nick-urile vulgare care batjocoresc anumiti jucatori/admini, in rest aveti voie cu orice nick, ADMINII nu va pot obliga sa schimbati nick-ul deoarece asa are numele bunicii fratelui care e runda cu matusa care sta in blocul de vizavi cu nepoata mamei. Daca detineti ADMIN pe server si nu respectati aceasta regula, in caz de reclamatie veti fi sanctionati.

3. Orice injuratura sau atingere a integritatii morale a altor persoane de catre admini va atrage raspunderea celui in culpa.

4. Nu sunt permise remarcile rasiste, discriminari etc. Sanctiuni: [GAG; KICK; BAN 120 MINUTE]

5. Respecta toti ceilalti jucatori, si te vor respecta si ei. Nu sunt permise injuraturile, amenintarile etc. Sanctiuni: [GAG; KICK; BAN 120 MINUTE]

6. Este permisa vorbirea la microfon dar fara a deranja jocul coechipierilor. Nu sunt permise injuriile sau orice altceva ce nu tine de joc.

7. Folosirea comenzilor "amx_say" si "amx_tsay" "amx_csay" in mod repetat (mai mult de 3 ori consecutiv) este interzisa.
8. Este STRICT interzisa schimbarea setarilor serverului.

9. Reclama este interzisa. Nu este permisa reclama unui alt server/site/forum, nici nick-uri cu servere/forumuri/siteuri. Daca doriti sa-i spuneti cuiva o faceti in privat. Sanctiuni: [BAN PERMANENT]

10. Discutiile intre admini (cu privire la administrarea server-ului) se vor purta doar cu "amx_chat", "amx_psay".

11. Orice discutie intre admini cu "amx_say" si "amx_tsay" care nu aduce o buna prioritate a jocului si doar strica imaginea serverului va fi sanctionata.

12. Comenzile "amx_chat" si "amx_psay" nu va vor permite folosirea unui limbaj indecent.

13. Nu se vor face locuri pe server la cererea jucatorilor sau pentru cunostinte/prieteni apropiati (fiecare kick trebuie justificat).

14. Evitati cuvintele "wall, aim, codat", trimiteti un mesaj cu "say_team @ mesaj" daca cumva intalniti un codat.

15. Reclamatiile facute de jucatori cu privire la codati, etc nu se fac publice.

16. Nu sunt permise sub nici o forma codurile. Nici o forma de cheat-uri in .cfg sau aim, wall, speed, norecoil, etc. Sanctiuni: [BAN PERMANENT]

17. Codatilor se fac poze "amx_ss nume", sau se vor inregistra demo-uri, in cazul pozelor au dreptul la 5 minute timp in care pot da pozele nu se da ban fara poze/demo. In cazul in care inregistrati demo-uri acestea trebuiesc facute cu meticuloziate si mare atentie. Suspectul trebuie urmarit mai mult timp (3-4 runde) unde vor fi faze clare nu banuieli sau probabilitati

18. Daca in momentul cand i se fac poze unui jucator respectivul nu vrea sa dea id-ul pe server, ADMINUL este obligat sa ii dea id-ul lui cu privat (amx_psay).

19. Orice discutie pe mess sau alt program de chat online se poate evita prin ignore/remove din lista. Adminii care vor da ban/kick sau orice comanda care sa dezavantajeze jucatorul datorita unei discutii pe mess sau alt program de chat online vor fi sanctionati, dealtfel adminii care vorbesc urat cu jucatorii vor fi sanctionati.

20. Ban-urile pe clasa sunt STRICT interzise.

21. Flash-ul in baza se sanctioneaza cu slay.

22. Nu amenintati ceilalti admini/jucatori.

23. Coordonarea / subordonarea intre admini se face ierarhic, astfel gradele inferioare se subordoneaza gradelor superioare.

24. Dreptul de a bana un admin le revine doar Fondatorilor/Ownerilor.

25. Ban-urile intre admini sunt STRICT interzise.

26. Fara certuri admin-admin, admin-user.

27. Problemele adminilor de grad inferior asupra adminilor de grad superior se rezolva doar la Fondatori.

28. Singura comanda acceptata de un grad inferior asupra unui grad superior este amx_ss.(cu acordul unui Fondator)

29. Sunt interzise voturile care au un alt scop inafara de acela de a schimba harta.

30. Inainte sa dati vot pentru alta harta scrieti say /harti si va vor aparea ultimele 5 harti jucate iar la vot se da ALTA HARTA decat cele prezente acolo sau derivatele lor (puteti vedea hartile serverului folosind comanda "listmaps" in consola).

31. La schimbarea hartii, numele hartii respective va fi scris cu litere mici, nicidecum cu litere mari sau combinatii intre ele ex: DE_DUST2, De_nuKE32, dE_InFerNo etc.

32. Harta se schimba doar prin vot in ultimele 5 minute sau in orice moment al jocului(doar cu acordul Fondatorilor/Ownerilor) se va face numai la sfarsitul rundei, harta se poate schimba in orice moment doar in cazul in care sunt mai putin de 10 jucatori pe server prin intelegerea adminului cu jucatorii si decizia Fondatorilor/Ownerilor, abia atunci se va da vot pentru o harta mai mica.

33. Intre orele 0:00 noaptea - 12:00 ziua, nu se vor baga/juca harti awp(doar harti clasice - de_dust2,de_nuke32,de_train32,de_inferno/harti mici fy_snow si de_dust2x2).

34. Se va da decat un singur restart la sfarsitul rundei 1 LIVE !

35. Sunteti obligati sa dati explicatii jucatorilor/adminilor vis-a-vis de comenzile folosite atunci cand va intreaba.

36. Daca serverul este full, jucatorii care sunt AFK mai mult de 3 runde vor primi kick. In cazul in care serverul nu este full, jucatorii AFK vor fi mutati la spectatori folosind comanda de transfer

37. Spectatorilor nu se vor da kick decat daca serverul este full in rest veti incerca sa ii bagati la una dintre echipe folosind comanda de transfer.

38. Nu aveti voie sa omorati ostaticii. Sanctiuni: [SLAY;KICK]

39.Adminii care nu pun un motiv real la ban (Aim,Wall,Blind etc.) si care folosesc urmatoarele motive :"JET,FMM,Dispari,Pa...etc." vor avea adminul suspendat conform regulamentului.

40.Orice reclamatie se va face pe forum.

41.NU se acorda admine/upgrade pe server.

42.Jocul este Free,dar in limita bunului simt :
CT - obiective : protejarea x-urilor (A si B)
salvarea ostaticilor
dezomorsarea bombei.
rush-ul este free dar in limita bunului simt.(nu va duceti toata echipa peste tero in baza)
Tero - obiective : rush spre x-uri (A sau B ) pentru plantarea Bombei
protejarea oastaticilor
campul este free dar in limita bunului simt.(nu ramaneti toti in baza)
protejarea bombei pana la in momentul exploziei

43.Orice tentativa de incalcare a regulilor mai sus mentionate atat de playeri cat si de admini vor fi santionate doar de Fondatori dar si de Owneri in unele cazuri.

44.Playeri pot primi de la Gag pana la Ban permanent,iar admini de la gradul care sunt ei in momentul respectiv pana la remove si ban permanent.

*Regulile impuse mai sus,sunt reguli in mare parte peste tot pe unde mergeti deci nu ar trebui sa fie greu de respectat ce ati citit pana acum.
**De mentionat ca ele trebuiesc tratate ca atare si luate in serios pentru cei care doresc admin mai ales,este posibil ca Fondatori sa puna anumite intrebari din acest regulament oricand vor dori.
***Conducerea isi rezerva dreptul de a alege atat playeri cat si admini care joaca pe server.Cu alte cuvinte caracterul vostru si modul vostru de a va comporta va face treaba sa fie mai usoara pentru voi
****Conducerea w2k isi rezerva dreptul de a modifica acest Regulament ori de cate ori este nevoie pentru imbunatatirea calitati atat forumului cat si servarului,cu anunturi in prealabil atat playerilor dar si al adminilor.

 


www.w2kcs.ro/Forum » ...:::Cs.W2kCs.Ro:::... » Regulament Server » Regulament Server
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Abonament [IPTV]
[EPG] TV Guide
[LOGO] Channel
130+ Channel RO
Android - Smart TV
Premium Quality

Facebook.com/TeleviziuneTV televiziuneiptv@gmail.com